Vacancies

Account & Product Manager Cosmetics Benelux

Overview

Function: Sales & Marketing Languages: Nederlands - Frans - Engels
Location: Brussels Date posted:
Type: CDI Status: Search in progress

 

Onze opdrachtgever is een internationale distributeur van een breed gamma chemische producten en ingrediënten ten behoeve van verscheidene industrieën.

Om de groei van hun activiteiten vanuit het Brussels filiaal te versterken, zijn we momenteel op zoek naar hun (m/v):

 

Account & Product Manager Cosmetics Benelux

 

De nieuwkomer, die zal rapporteren aan de Manager Benelux, vervoegt een team van collega’s met focus op uiteenlopende industrieën en onderhoudt en ontwikkelt het klantenbestand binnen de cosmetische sector in de Benelux-regio.

Naast evidente commerciële verantwoordelijkheden, zoals regelmatige klantenbezoeken, prijsnegotiaties, sales forecasting, wekelijkse rapportering, order to cash processen, etc., fungeert onze kandidaat tevens als Product Manager.

In die hoedanigheid onderhoudt hij/zij goede relaties met de belangrijkste leveranciers en staat hij/zij in voor de lancering van nieuwe producten, het opzetten en opvolgen van marketingplannen, het uitwerken van marketing tools en het bijwonen van seminaries en beurzen. 

 

Onze ideale kandidaat combineert een stevige commerciële ervaring in een gelijkaardige rol met een prima kennis van de cosmetische industrie, bij voorkeur op Europese schaal, voldoende technische affiniteit en enige reisbereidheid en mobiliteit.

Een uitstekende talenkennis (NL/E/F) vervolledigt het profiel.

 

Philip Weyns

Consultant in charge
Philip Weyns

phone  +32 3 281 28 10

E-mail

More infoLess info