Vacancies

Directeur Residentie/Serviceflats

Overview

Function: Management Languages: Nederlands - Frans - Engels
Location: Leuven Date posted:
Type: CDI Status: Search in progress

 

Onze klant is een belangrijke speler in de wereld van serviceflats voor senioren in Frankrijk die begint op te zetten in België. De groep heeft in 2015 een eerste vestiging geopend in Brussel, een tweede in Antwerpen en zal eind 2019 een nieuwe residentie openen in Leuven – meer details in de komende maanden.

Daar vinden senioren een ongeëvenaarde levenskwaliteit in appartementen van standing, Ze kunnen in een ruim appartement komen wonen en genieten van alle diensten die ter plaatse aangeboden worden en van de Club-ruimtes van de residentie (restaurant, zwembad, fitnesszaal…).

Onze opdrachtgever zoekt voor deze Leuvense residentie voor een (m / v):
 

Directeur Residentie/Serviceflats


De Directeur zal als belangrijkste taken hebben

 

  • een maximale bezetting van de woning verzekeren;
  • met zijn team, een kwaliteitsvolle dienstverlening voor de bewoners garanderen;
  • een echte teamgeest binnen de residentie creëren;
  • zorgen voor een goede boekhouding en facturatie;
  • de personeel beheren;
  • ....

 

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die echt leiderschap heeft en bovenal een echte smaak voor uitdaging en een sterke business sense. 


Nederlandstalig, met goede kennis Frans (gesproken en geschreven – de groep is gebaseerd in Frankrijk), hebt U de nodige kwalificaties voor het beheer van een dergelijke instelling, met een succesvol trackrecord van 4-5 jaar in de hotelindustrie, eventueel aangevuld door een ervaring in WZC of service flat management, kunt U ook een echte interesse in het budgettair en financieel beheer zoals in verkoopactiviteiten tonen, natuurlijk met het aantonen van een affiniteit met de senior bevolking. 

Service-oriented, autonoom met een pragmatische aanpak, bent u in staat om flexibel te zijn en tegelijkertijd een groot gevoel voor planning te hebben Uitstekende communicator, dynamisch en operationeel, hebt U een persoonlijkheid die actief luisteren en besluitvorming combineert, zoals een belangrijke overtuigingskracht door middel van een onmiskenbare persoonlijke uitstraling.

Joseph Bours

Consultant in charge
Joseph Bours

E-mail

More infoLess info