Vacancies

Inside Sales Team Leader

Overview

Function: Sales & Marketing Languages: Nederlands - Engels - Frans
Location: Gent Date posted:
Type: CDI Status: Search in progress

 

Onze opdrachtgever is een internationale leverancier van een breed gamma industriële producten en diensten. Ter versterking van hun commerciële binnendienst, zoeken we momenteel een (m/v)

 

Inside Sales Team Leader (Power Transmission)

 

De Inside Sales Team Leader zorgt, samen met zijn/haar team, voor het sturen en optimaliseren van de interne verkoopsprocessen en het optimaal inzetten van de beschikbare competenties ten gunste van een verhoogde klantentevredenheid.

 

De Team Leader staat via het team garant voor een vlotte verwerking en follow-up van aanvragen, offertes en behandeling van eventuele klachten. Zijn/haar technische affiniteit met het productgamma stelt de Team Leader in staat mee te zoeken naar de juiste technische oplossing voor de klant. Hij/zij weet verder het team te coachen, te motiveren en verder te ontwikkelen en gaat ook zelf gericht business opportuniteiten identificeren, waarbij ook nauw wordt samengewerkt met andere departementen binnen de firma.

 

Onze ideale kandidaat combineert een hoger opleidingsniveau met een bewezen ervaring in een vergelijkbare (leidinggevende) rol en een sterke affiniteit met technische producten. Een commerciële en proactieve attitude, sterke people management skills en een gedegen talenkennis (NL-E-F) vervolledigen het profiel.

 

Philip Weyns

Consultant in charge
Philip Weyns

phone  +32 3 281 28 10

E-mail

More infoLess info