Vacancies

Technical & Commercial Advisor

Overview

Function: Sales & Marketing Languages: Nederlands - Engels - Frans
Location: Vlaanderen Date posted:
Type: CDI Status: Search in progress

 

Onze opdrachtgever is een internationaal leverancier van industriële diensten en diverse mechanische componenten, met focus op OEM en MRO. Ter versterking van hun Belgische activiteiten zoeken we momenteel een (m/v):  

 

Technical & Commercial Advisor Valves

 

Binnen de divisie Valves & Instrumentation wordt de nieuwkomer verantwoordelijk voor het fideliseren en verder ontwikkelen van een klantennetwerk binnen met name het Nederlandstalig grondgebied en meer specifiek met focus op commerciële doelgroepen in sectoren zoals farma, voeding en automotive.

 

Hij/zij fungeert bij klanten als specialist, problem solver en raadgever bij het verhogen van productiviteit en efficiëntie en analyseert, in samenspraak met de klant, bestaande noden om vervolgens geijkte oplossingen aan te bieden, die zorgen voor meetbare besparingen.

 

Ondanks zijn/haar specialisme Valves, is de nieuwkomer zeer nauw betrokken bij de andere divisies en hun commerciële acties en genereert hij/zij ook leads voor cross-selling.

 

Onze ideale kandidaat genoot een technische opleiding, gekoppeld aan een sterke affiniteit met technische producten en hun toepassingen en een goede kennis van de beoogde markten. Hij/zij is een bewezen relatiebouwer, die oplossingsgericht denkt in functie van klantennoden en een samenwerking op de lange termijn.

 

Philip Weyns

Consultant in charge
Philip Weyns

phone  +32 3 281 28 10

E-mail

More infoLess info