Vacancies

Technisch-Commercieel Adviseur Power Transmission

Overview

Function: Sales & Marketing Languages: Nederlands - Engels - Frans
Location: Antwerpen Date posted:
Type: CDI Status: Search in progress

 

Onze opdrachtgever is een internationaal leverancier van industriële diensten en diverse mechanische componenten, met focus op OEM en MRO. Ter versterking van hun activiteiten in de Antwerpese regio en de haven, zoeken we momenteel een (m/v):  

 

 

Technisch-Commercieel Adviseur Power Transmission

 

 

Binnen de divisie Power Transmission wordt de nieuwkomer verantwoordelijk voor het fideliseren en verder ontwikkelen van een klantennetwerk in het Antwerpse en meerbepaald met focus op ondernemingen die hun activiteiten ontplooien in de haven.

 

Hij/zij fungeert bij klanten als specialist, problem solver en raadgever bij het verhogen van productiviteit en efficiëntie, met uitgesproken aandacht voor TCO. In samenspraak met de klant analyseert hij/zij bestaande noden om vervolgens geijkte oplossingen aan te bieden, die zorgen voor meetbare besparingen.

 

 

Ondanks zijn/haar specialisme PT, is de nieuwkomer zeer nauw betrokken bij de andere divisies en hun commerciële acties en genereert hij/zij ook leads voor cross-selling.

 

Onze ideale kandidaat genoot een technische opleiding, gekoppeld aan een sterke affiniteit met power transmission en haar toepassingen en een goede kennis van zowel leveranciers als concurrenten. Hij/zij is een bewezen relatiebouwer, die oplossingsgericht denkt in functie van klantennoden en een samenwerking op de lange termijn.

 

 

Philip Weyns

Consultant in charge
Philip Weyns