We stellen alles in het werk om de beste kandidaat voor de job te vinden, waar ook ter wereld die zich bevindt.

Introductie

Met een kantoor in Brussel (het hoofdkwartier van de EU) en een vestiging in Antwerpen (één van Europa’s grootste goederenhavens) is een internationale focus voor ons een tweede natuur. Veel van onze klanten zijn internationale bedrijven en wij helpen hen de geknipte kandidaat voor hun vacatures te vinden, waar ter wereld die zich ook bevindt. In de zoektocht naar een kandidaat voor uw vacatures laat onze expertise zich niet door landsgrenzen bedwingen.

Het IRC Global Executive Search Partners netwerk

Daarnaast zijn we lid van het IRC Global Executive Search Partners netwerk. Dat is een wereldwijde professionele alliantie van executive searchers met een gezamenlijk engagement om zowel klanten als sollicitanten de hoogst mogelijke normen te garanderen wat betreft management recruitment. Het netwerk bestaat uit onafhankelijke privébedrijven waarvan de leden een persoonlijk belang hebben bij het welslagen van elke opdracht, op lokaal of globaal niveau. Als netwerk van onafhankelijke bureaus is IRC gevrijwaard van de hiërarchie en bureaucratie die grote bedrijven zouden kunnen beïnvloeden.

De doelstelling van IRC

IRC streeft ernaar het aanwervingsproces wereldwijd te harmoniseren, zodat onze klanten steeds dezelfde ongeëvenaarde kwaliteit op vlak van werving en selectie genieten, waar ze zich ook bevinden. Met kantoren in meer dan 80 steden over de hele wereld hebben de consultants van IRC expertise in elke denkbare sector en discipline.

Lees meer over het IRC Global kantoren: https://www.ircsearchpartners.com/

Contacteer ons

Brussel

phone  +32 2 779 53 53

fax  +32 2 775 80 11

E-mail

Zie adresgegevens

Antwerpen

phone  +32 2 779 53 53

fax  +32 2 775 80 11

E-mail

Zie adresgegevens