Een passie voor kwaliteit,
een garantie op een succesvolle Executive Search,
ervaring waarop u kunt vertrouwen.

Carrée, Biebuyck & Partners werd in 1991 opgericht en is lid van het IRC Global Executive Search Partners netwerk. Het is een zelfstandig wervingsbureau met een uitstekende reputatie, gespecialiseerd in het zoeken naar en selecteren van bekwame mensen in alle werkvelden.

Het bureau wordt geleid door een team senior consultants en heeft in België kantoren in de strategische steden Brussel en Antwerpen.

Flexibele generalisten

Als generalisten helpen we bedrijven om personeel op verschillende niveaus en voor verschillende functies aan te werven en te selecteren. We hebben een jarenlange ervaring op het vlak van Executive Search en Interim Management.

Competente consultants

Onze consultants staan bekend om hun vaardigheden, hun competenties en hun passie voor wat ze doen. Allen hebben ze een jarenlange ervaring in verschillende bedrijfssectoren, aangevuld door jaren ervaring op het vlak van recruitment. Als senior consultants hebben ze een uitgebreid netwerk van contacten op wie ze kunnen rekenen.

Onze consultants stellen de belangen van hun klanten voorop en streven ernaar om voor hen een meerwaarde te creëren door enkel de beste kandidaten te selecteren. Ze gaan volledig transparant te werk en volgen de zaken regelmatig van nabij op.

Die klantgerichte aanpak en ons vermogen om ons onder alle omstandigheden aan deadlines te houden, zijn voor onze klanten de beste garantie op succes. Elke kandidaat is niet alleen uniek, maar is ook een spannende nieuwe uitdaging. Wij beloven alle betrokken partijen discretie, vertrouwelijkheid en ondersteuning.

Dit talentvolle team wordt bijgestaan door een uitzonderlijk programma: een combinatie van een Executive Search Database, een webgebaseerde researchtool en een oplossing voor projectbeheer. De softwareoplossing werd ontwikkeld om ons bij te staan in elk aspect van onze zoekacties. Het is een eigen databank van de talenten en contacten die onze consultants in de loop der jaren hebben vergaard. Daarnaast gebruiken we ook externe webgebaseerde oplossingen.

IRC Global Executive Search Partners

Als lid van het IRC Global Executive Search Partners netwerk (opgericht in 1993) bieden we onze klanten, via lokale partnerbedrijven, ondersteuning in meer dan 80 steden in meer dan 45 landen wereldwijd.

Contacteer ons

Brussel

phone  +32 2 779 53 53

fax  +32 2 775 80 11

E-mail

Zie adresgegevens

Antwerpen

phone  +32 3 281 28 10

fax  +32 3 281 43 40

E-mail

Zie adresgegevens


Genomineerd voor

HR Excellence Awards 2011Top HR Supplier of Choice 2012/2013

Lid van

Lid Certified member of
IRC fEDERGON